Misofonie

Mijn uitnodiging aan jou is niet om ergens van af te komen, maar te ontdekken wie JIJ bent. Want dan alleen ga je zien, dat JIJ deze boosheid (of andere onhandigheidjes) niet bent.
Mijn boek, deze handleiding, is vooral bedoeld voor hen die dolen in eenzaamheid met als enige referentie hun ‘neurose’. (je mag hier ook zelf een naam voor bedenken).
Zij die aangewezen zijn op de beperkte mogelijkheden en inzichten van de gezondheidszorg (ook niet de financiële middelen hebben om gebruik te kunnen maken van alternatieven). Aan hun wil ik dit zeggen; ‘dat alle pijn en verdriet uiteindelijk leiden naar heel-wording’.
Voordat het echte werk kan beginnen hier nog even dit advies; maak altijd eerst gebruik van de reguliere zorg, anders blijft denken zich er toch maar mee bemoeien. Het zal eerst klip en klaar moeten zijn dat alles is gedaan en dat dit voor jou niet heeft gewerkt. Wellicht wel voor een ander, maar niet voor jou! Nogmaals, dit moet goed duidelijk zijn.
Zolang denken nog een mogelijkheid ziet om het voor je op te lossen, mis je de boot.
Als je werkelijk alles hebt gedaan, gesnuffeld aan alle aangeboden inzichten dan ben je klaar om verder te gaan. Eerder niet.

https://misofooon.wordpress.com/